LIDT OM

Skipperly

Fredage i August er Skaldyrsfredage. 

En overdådig servering af skaldyr. 

Dampede Muslinger

2 slags østers

Krabbeklør

jumfruhummer

store rejer

kammusling

krebs

hummer

krebsehaler

brød, aioli, citron creme, grillet citron, salat fra øen og smør.

600,- pr. mand

tilkøb af caviar på blinis 10 gram 200.- 

Vi er meget glade for, at have øens store udvalg af forskellige lækre råvarer.

På Samsø finder man bl.a. et stort udvalg af grøntsager, og vi kan rigtig godt lide tanken og fornuften i at handle lokalt. Derfor kører Skipper hver dag øen rundt til de forskellige landmænd og finder de allerbedste grøntsager.

En del af vores fisk, får vi fra “Fisker Mogens” på den anden side af havnen, herfra får vi blandt andet stenbiderrogn og hummer, når det er sæson for det.

Hos os serveres maden altid i vores charmerende omgivelser indendørs eller på vores atmosfærefyldte terrasse med udsigt over Ballen Lystbådehavn.