VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Kold agurkesuppe
med caviar og double fraiche  50%

125 KR.

Samske tomater
med burrata, valnødder og basilikum

125 KR.

Lynstegt pebertun
med wakametang, ingefær mayo, wasabinødder og lemoncurd

125 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Dansk gastro kalv
Med variation af gulerødder og rødvins sauce

245 KR.

Dansk krogmodnet nakkekotelet
Serveres med variation af beder, skysauce & majs

245 KR.

Dagens fisk
med dagens tilbehør

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Chockoladekage
Med friske bær, hjemmelavet is og karamel

105 KR.

Vanilje panna cotta
med syltet fersken og blodferskensorbet

105 KR.

3 europæiske oste
Med kompot og knækbrød

105 KR.

3 RETTER 425 KR.

FROKOST KL. 11.30 – 15:00

AFTEN KL. 17:30 – 21:00

BORDRESERVATION

86 59 10 18

Copyright © 2022 // Restaurant Skipperly