VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Kold agurkesuppe
med caviar og double fraiche 50%
125 KR.
Samske tomater
med burrata, valnødder og basilikum
125 KR.
Lynstegt pebertun
med wakametang, ingefær mayo, wasabinødder og lemoncurd
125 KR.
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Dansk gastro kalv
Med variation af gulerødder og rødvins sauce
245 KR.
Dansk krogmodnet nakkekotelet
Serveres med variation af beder, skysauce & majs
245 KR.
Dagens fisk
med dagens tilbehør
245 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Chockoladekage
Med friske bær, hjemmelavet is og karamel
105 KR.
Vanilje panna cotta
med syltet fersken og blodferskensorbet
105 KR.
3 europæiske oste
Med kompot og knækbrød
105 KR.
3 RETTER 425 KR.

FROKOST KL. 11.30 – 15:00
AFTEN KL. 17:30 – 21:00
BORDRESERVATION
Copyright © 2022 // Restaurant Skipperly