VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Vegetar
Svampe a la creme på brioche samt tyttebær og sprødt
145 KR.
Okse
Gravad oksemørbrad med flere slags tomat, samt Vesterhavsost
145 KR.
Fisk
Tun tatar med soya, citron, koriander og sesam
145 KR.
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Fisk
Meunierstegt blå lange med kål, butternut, squash, rejer og blanquettesauce
265 KR.
Okse
Smørstegt mørbrad med Pastinakker, brombær og rosmarin sauce
265 KR.
Gris
Rosa stegt skaft kotelet med svampe, æble chutney og skysauce
265 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Chokolade
Chokolade fondant med karamel og vanilje is
135 KR.
Rabarber
Rabarber på 2 måder samt mascarpone creme med tonka og sprød tuile med estragon
135 KR.
Ost
Bagt cambert med solbær og timian
135 KR.
.