VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Foie Gras
Stegt foie gras med brioche, hybenkompot og bagt figen

145 KR.

Caviar
Caluga caviar med blinis og peberrods panna cotta

145 KR.

Soup á l’oignon
Fransk løgsuppe med cruton, vesterhavsost og frisk trøffel

145 KR.

Boullabaise
Fisksuppe med fisk og skaldyr samt cruton og safran mayo

145 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Boeuf
Beef weelington med stegte svampe, bagt løg, brombær og timiansauce

265 KR.

Canard á la orange
Duet af and med grønkål, pastinak, kastanjepure og orangesauce

265 KR.

Possion en papilotte
Dagens fisk med blomkål, græskar og muslingesauce

265 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Chokolade
Chokolade fondant med karamel og vanilje is

135 KR.

Crème brûlée
Vanilje crème brûlée med rabarbersorbet og sprødt

135 KR.

Ost
Bagt cambert med solbær og timian

135 KR.

.