VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Hummer
Hummer suppe med rejer og fennikel

135 KR.

Tatar
Zebratatar med porre, svampemayo, brændt hvidløg og sprød kiks

135 KR.

Kammusling
Ceviche af kammuslinger marineret med tequila samt avocado, salsa og Unika ost

135 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Fisk
Dagens fisk

245 KR.

Bøf
Smørsteg rib-eye med jordskokker, svampe og sauce bordelaise

245 KR.

Kylling
Hopballemølle kylling med øens nye pastinakker, græskar og estragonsauce

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Blommer
Bagte blommer med marcipan, crumble og vaniljeis

125 KR.

Pære
Syltet pære med vanilje creme og sorbet

125 KR.

Ost
Grilled chesse sandwich med havgus, gammelknas og syltet snack peber

125 KR.

3 RETTER 450 KR.