VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Cremet fiskesuppe
med hummersoufflé og fennikel

125 KR.

Lavvarmet færøsk laks
med hytteost, citroncurd og rugbrød

125 KR.

Stegt foie gras
på brioche og syrlig kompot

125 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Roasstegt råvildt
med spinatkartoffel, flere slags beder og rødbedegalcé

245 KR.

Franske vagtler
samt stegte svampe, kartoffelfondant, portvinssauce og løg kompot

245 KR.

Dagens fisk
Se tavle

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Karameliseret jordskokkeis
med jordskokkechips og havtorn

105 KR.

Creme Brulé
med sorbet og nougatine

105 KR.

3 slags europæiske oste
med brød og sødt

105 KR.

3 RETTER 425 KR.