VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Fisk
Stegt havtaskehale med blomkål, brunet smør hasselnødder

145 KR.

Kylling
Terrin af kylling med urtemayo, kaffe, sennep og rødbede

145 KR.

Øens hvide asparges
Nye samske hvide asparges med stegt hjertesalat og dild-mayo

145 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Fisk
Dagens fisk

265 KR.

Kalv
Rosastegt Dansk gastro kalv med gulerødder, tomater asparges og rødvinssauce

265 KR.

Gris
Økologisk Bertelsen svinebryst med æbleflæsk, asparges, nye løg og skysauce

265 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Chokolade
Chokolade på flere måder med vaniljeis og karamelsauce

135 KR.

Jordbær
Jordbær med pebersirup, vanilje og Unika fløde 48 %

135 KR.

Ost
Dagens ostetallerken med surt og sprødt

135 KR.

.