VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Hummer
Hummer suppe med rejer og fennikel
135 KR.
Tatar
Zebratatar med porre, svampemayo, brændt hvidløg og sprød kiks
135 KR.
Kammusling
Ceviche af kammuslinger marineret med tequila samt avocado, salsa og Unika ost
135 KR.
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Fisk
Dagens fisk
245 KR.
Bøf
Smørsteg rib-eye med jordskokker, svampe og sauce bordelaise
245 KR.
Kylling
Hopballemølle kylling med øens nye pastinakker, græskar og estragonsauce
245 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Blommer
Bagte blommer med marcipan, crumble og vaniljeis
125 KR.
Pære
Syltet pære med vanilje creme og sorbet
125 KR.
Ost
Grilled chesse sandwich med havgus, gammelknas og syltet snack peber
125 KR.
3 RETTER 450 KR.