VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Østers
Fritteret østers med kærnemælk, citron og rødbede

135 KR.

Foie Gras
Terrin af foie gras med smørstegt rugbrød og blomme

135 KR.

Svampe
Svampe a la creme på brioche med sylt og sprødt

135 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Fisk
Menierure stegt helleflynder med græskar, havtorn og rygeost

245 KR.

Bøf
Smørstegt rib-eye med variation af løg samt pebersauce

245 KR.

Fugl
Svampe farseret vagtel samt rodfrugter, vildt sauce og tyttebær

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Marcipan
Mazarin kage med hindbær, mascarpone og brombær

125 KR.

Chokolade
Skipperlys gateau Marcel med sesam og blodappelsin

125 KR.

Ost
Dagens ostetallerken med surt og sprødt

125 KR.

3 RETTER 450 KR.