VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Vegetar
Svampe a la creme på brioche samt tyttebær og sprødt

145 KR.

Okse
Gravad oksemørbrad med flere slags tomat, samt Vesterhavsost

145 KR.

Fisk
Tun tatar med soya, citron, koriander og sesam

145 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Fisk
Meunierstegt blå lange med kål, butternut, squash, rejer og blanquettesauce

265 KR.

Okse
Smørstegt mørbrad med Pastinakker, brombær og rosmarin sauce

265 KR.

Gris
Rosa stegt skaft kotelet med svampe, æble chutney og skysauce

265 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Chokolade
Chokolade fondant med karamel og vanilje is

135 KR.

Rabarber
Rabarber på 2 måder samt mascarpone creme med tonka og sprød tuile med estragon

135 KR.

Ost
Bagt cambert med solbær og timian

135 KR.

.