VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Svampetoast
af kantareller og Karl Johan svampe samt Skippers hjemmesyltede cornichoner

125 KR.

”Tonnato Vitello”
Tuntatar med kalvecreme

125 KR.

Dumplngs af lokal hummer
samt kål og sauce nagé

125 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Braiseret oksespidsbryst
Med nye spidskål og selleri samt tyttebær og peberrodssauce

245 KR.

Duet af and
Med stegte pastinakker og pommes Anna

samt skysauce med Confiterede kråser

245 KR.

Dagens fisk
Se tavle

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Hvid chokolade
marineret appelsiner og blodappelsinsorbet

105 KR.

Brunsviger
Med Samske pære og is lavet på grøn the

105 KR.

Ost
Rugbrød, syltet fennikel og havgus fra Arla Unika

105 KR.

3 RETTER 425 KR.