VORES FROKOSTMENU
Fra havet
KL. 11.30 - 15:00
Smørstegt fiskefilet
med hjemmelavet remoulade, agurk og fennikel marineret i soldressing, vores rugbrød og smør
150 KR.
Stjerneskud
med stegt og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, mayonnaise, rød dressing på grillet sigtebrød
175 KR.
Håndpillede rejer
med æggecreme, agurker krydderurter på vores smørstegt sigtebrød
160 KR.
VORES FROKOSTMENU
Sild på Skipperly
Stegte sild
i kryddermarinade rødløg og forårsløg
85 KR.
Gammeldags modnet hvid sild
med karrysalat, løg, kapers og æg
85 KR.
Hjemmelavet kippers
med pocheret æg, peberrod og friske forårsløg
85 KR.
Karrymarinerede sild
med karrysalat, løg, kapers og æg
85 KR.
Brantevik sild
med creme fraiche og løg
85 KR.
Dagens 2 slags sild
med tilbehør
160 KR.
Skipperly’s store sildebord
5 slags sild med diverse tilbehør. min. 2 personer
235 KR.
pr. person
Til alle sild serveres der vores eget rugbrød, krydderfedt og smør
VORES FROKOSTMENU
Det med kød
Æggekage
med saltet flæsk, tomater, agurk, purløg, rugbrød, vores rødbeder og sennep. min. 2 personer
160 KR.
pr. person
Lammedeller
med rødbedesalat og lun kartoffelsalat
150 KR.
Gl. Ole
med timiansky, radiser, rødløg og rom
80 KR.
VORES FROKOSTMENU
Til de små
Pasta bolognese
med grøntsagsstænger
95 KR.
Fiskefilet
med remoulade, grøntsagsstænger og rugbrød
95 KR.
Dessert
Dagens kage
50 KR.
Samsø æblekage
med ribsgele og flødeskum
50 KR.
Fyldte chokolader
3 stk.
55 KR.
Varme drikke
Sort kaffe
30 KR.
Cappuccino, Latte, Cortado og lign.
45 KR.
Espresso
40/45 KR.
Økologisk The
40 KR.
Varm kakao
med flødeskum
45 KR.
Irsk kaffe
80 KR.