VORES FROKOSTMENU
Fra havet
KL. 11.30 - 15:00
Smørstegt fiskefilet
med hjemmelavet remoulade, agurk og fennikel marineret i soldressing, vores rugbrød og smør
175 KR.
Stjerneskud
med stegt og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, mayonnaise, rød dressing på grillet sigtebrød
205 KR.
Håndpillede rejer
På grillet sigtebrød, æggecreme agurk og masser af krydderurter
175KR.
Koldrøget laks
på grillet sigtebrød, avocado, friskostcreme, tomat og grøn salsa
185 KR.
VORES FROKOSTMENU
Sild på Skipperly
Stegte sild
i kryddermarinade rødløg og forårsløg
90 KR.
Gammeldags modnet hvid sild
med karrysalat, løg, kapers og æg
90 KR.
Hjemmelavet kippers
med pocheret æg, peberrod og friske forårsløg
90 KR.
Karrysild
med karrycreme og økologisk æg, løg og karse
90 KR.
Dagens 2 slags sild
med tilbehør
170 KR.
Skipperly’s store sildebord
5 slags sild med diverse tilbehør. min. 2 personer
235 KR.
pr. person
Til alle sild serveres der vores eget rugbrød, krydderfedt og smør
VORES FROKOSTMENU
Det med kød
Æggekage
med saltet flæsk, tomater, agurk, purløg, rugbrød, vores rødbeder og sennep. min. 2 personer
160 KR.
pr. person
Lammedeller
med rødbedesalat og lun kartoffelsalat
150 KR.
Gl. Ole
med timiansky, radiser, rødløg og rom
80 KR.
VORES FROKOSTMENU
Til de små
Pasta bolognese
med grøntsagsstænger
105 KR.
Fiskefilet
med remoulade, grøntsagsstænger og rugbrød
105 KR.
Dessert
Dagens kage
50 KR.
Samsø æblekage
med ribsgele og flødeskum
50 KR.
Fyldte chokolader
3 stk.
55 KR.
Varme drikke
Sort kaffe
30 KR.
Cappuccino, Latte, Cortado og lign.
45 KR.
Espresso
40/45 KR.
Økologisk The
40 KR.
Varm kakao
med flødeskum
45 KR.
Irsk kaffe
85 KR.