VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Øens asparges
Dampede hvide asparges med luftig blanquette, rejer, chips og urter

155 KR.

And
Andelever mousse stegt brioche, syltet æbler, kartoffelchips og rødbede puré

155 KR.

Lokal hummer
Pocheret hummer med 3 slags tomat, hummermayo og grønkål

155 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Rib-eye
Ribeye med grønne asparges, glaseret rødbeder, nye løg og rødvinssauce

275 KR.

Rådyr
Duet af rådyrkølle med lokal grønt

275 KR.

Fisken
Dagens fisk

275 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Rabarber
Rabarber consommé med jordskokkekage, double cream og valnødder

145 KR.

kiksekage
Variation af chokolade med solbær og lime

145 KR.

Ost
Ostetallerken med sødt og sprødt

145 KR.

.