VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Foie Gras
Stegt foie gras med brioche, hybenkompot og bagt figen
145 KR.
Caviar
Caluga caviar med blinis og peberrods panna cotta
145 KR.
Soup á l’oignon
Fransk løgsuppe med cruton, vesterhavsost og frisk trøffel
145 KR.
Boullabaise
Fisksuppe med fisk og skaldyr samt cruton og safran mayo
145 KR.
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Boeuf
Beef weelington med stegte svampe, bagt løg, brombær og timiansauce
265 KR.
Canard á la orange
Duet af and med grønkål, pastinak, kastanjepure og orangesauce
265 KR.
Possion en papilotte
Dagens fisk med blomkål, græskar og muslingesauce
265 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Chokolade
Chokolade fondant med karamel og vanilje is
135 KR.
Crème brûlée
Vanilje crème brûlée med rabarbersorbet og sprødt
135 KR.
Ost
Bagt cambert med solbær og timian
135 KR.
.