VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Øens asparges
Dampede hvide asparges med luftig blanquette, rejer, chips og urter
155 KR.
And
Andelever mousse stegt brioche, syltet æbler, kartoffelchips og rødbede puré
155 KR.
Lokal hummer
Pocheret hummer med 3 slags tomat, hummermayo og grønkål
155 KR.
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Rib-eye
Ribeye med grønne asparges, glaseret rødbeder, nye løg og rødvinssauce
275 KR.
Rådyr
Duet af rådyrkølle med lokal grønt
275 KR.
Fisken
Dagens fisk
275 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Rabarber
Rabarber consommé med jordskokkekage, double cream og valnødder
145 KR.
kiksekage
Variation af chokolade med solbær og lime
145 KR.
Ost
Ostetallerken med sødt og sprødt
145 KR.
.