Selskaber

Hos os er det gæsterne som er i centrum. Vi tilpasser menuen efter ønske og årstid samt sætter drikke til så det hele går op i en højere enhed.

Vi har plads til til 54 i vores eget lokale men kan også være behjælplige med at finde passende og større lokaler på øen. Vi har stor erfaring med mad ud af huset, lige fra bryllup, konfirmation til reception.

 

Busselskab

Skal De holde fest?

På Samsø finder man et stort udvalg af grøntsager. Det benyttervi os selvfølgelig af. Vi kan rigtig godt lide tanken og fornuften i at handle lokalt. Derfor køre Skipper øen rundt til de forskellige landmænd hver dag og finder de bedste grøntsager. En del af fisken får vi fra "fisker Mogens" på den anden side af havnen. Vi bruger også ostene fra Bent som har et mejeri i Kolby på sydøen. Æblemost henter vi i Alstrup og når det er sæson for det henter vi vildt på Brattingsborg Gods.

Råvarer

Friske små rødløg fra Samsø

 

 

 

I sensommeren får vi tomater fra Randi som vi blandt andet bruger til Salat caprese, en let frokostret.

Som en lille happening hjælper Fisker Mogens os med skaffe lidt eksotiske fisk.

Her ses en tun på 22 kg.

Udsigten fra vores terrasse ud over havnen. Et oplagt sted at nyde en frokost, en eftermiddags øl eller en dejlig middag om aftenen.

 

 

Planlægger man en bustur til Samsø er en frokost på Skipperly oplagt. Vi lægger meget energi i en god frokost og den bliver lavet af sæsonens råvarer. Menuforslagene her under vil kunne lade sig gøre når sæsonen tillader det.

 

Platte:

Bestående af 5-6 ting efter sæson:

Fisk-skaldyr-fjerkræ-kød-lunt-sødt-ost-

 

Pris pr. person 168.-

 

Stegt sild + æggekage med stegt flæsk

 

pris pr. person 148.-

 

Forretter:

 

  • Dampet grønne asparges med vinegrette og persille
  • Dampet lys fisk med hollandaise
  • Skippers stegte sild i kryddermarinade
  • Hjemmelavet varmrøget laks med rygeostsalat

 

Hovedretter:

 

  • Sprængt kalvespidsbryst, hjemmelavet pickles, peberrodssauce, spidskål og Samsø kartofler
  • Karbonader med stuved grønærter og Samsø kartofler
  • Kogt hamburgerryg med dampede grøntsager og Samsø kartofler

 

Desserter:

 

  • Isroulade med marcipan og nougat
  • Karamelrand
  • Trifli efter sæsonens frugt og bær
  •  

Pris pr. person 1 ret 148.-

Pris pr. person 2 retter 168.-

 

Kaffe 25.-

Kaffe og kage 50.-