Nytår

Vi gentager succesen fra sidste år. 

Nemt og lækkert mad til afhentnig som selvvarmer og anretning. Vi har gjort det meget let for dig med de lækreste råvarer.

 Menu:


Helleflynder med cremet muslingsuppe


China-moon salat med hjemmelavet bresaola og sprødt parmesan


Karl-johan farseret vagtel med Marsalasauce, jordskokterrin og rødbeder


Rødkitsost med stikkelbærkompot og brunkager


Grand marnier-is i chokolade med marcipan


3 retter 375.-

4 retter 445.-

5 retter 495.-

snacks 55.-

Kransekage 3 stk. 35.-


Bestil ved at Downloade bestillingslisten her: 

Send Bestillingen til Skipperly@skipperly.dk

Da det er i Samarbejde med, vores nu tidligere kok Jacob som har startet Kilo/Kilo i Tranebjerg, Afhentes maden her mellem kl. 10 og 13 den 31 dec.



Nytår 2020

På Samsø finder man et stort udvalg af grøntsager. Det benyttervi os selvfølgelig af. Vi kan rigtig godt lide tanken og fornuften i at handle lokalt. Derfor køre Skipper øen rundt til de forskellige landmænd hver dag og finder de bedste grøntsager. En del af fisken får vi fra "fisker Mogens" på den anden side af havnen. Vi bruger også ostene fra Bent som har et mejeri i Kolby på sydøen. Æblemost henter vi i Alstrup og når det er sæson for det henter vi vildt på Brattingsborg Gods.

Råvarer

Friske små rødløg fra Samsø




I sensommeren får vi tomater fra Randi som vi blandt andet bruger til Salat caprese, en let frokostret.

 

Som en lille happening hjælper Fisker Mogens os med skaffe lidt eksotiske fisk.

Her ses en tun på 22 kg.

Udsigten fra vores terrasse ud over havnen. Et oplagt sted at nyde en frokost, en eftermiddags øl eller en dejlig middag om aftenen.