Menu

Frokost på Skipperly

Nyd en dejlig frokost i vores hyggelige restaurent eller på terassen hvis vejret tillader det.

 

Frokost serveres 12-15 hver dag

 

 

Skippers Stegt sild i krydderlage

 

 

74.-

Gammeldags modnet hvid sild med æg og karrycreme

74.-

2 slags hjemmelavet sild

108-

Skipperlys store sildetallerken med 5 slags sild og tilbehør

168,-

Æggekage med stegt flæsk, tomat, agurk og purløg min 2 pers,

pris pr. person

 

108.-

Skippers lammedeller, varm kartoffelsalat, salat og rødbedesalat

118.-

Pandestegt rødspættefilet med urtesalat og hjemmelavet remolade

128.-

Skpperly's platte

Skippers stegt sild i kryddermarinade

***

Anretning med 5 forskellige lækkerier

 

 

168.-

Håndpillede rejer på ristet brød fra bageren med masser af krydderurter og agurk.

138.-

Varmrøget laks fra egen rygeovn, marinerede salater og rygeostcreme, radiser og karse

 

138.-

Gamle ole

74,-

 

 

 

 

 

Til alle vore hjemmelavede sild anbefaler vi en snaps. Lige fra O.P Anderson, Linie Akvavit, Kummen Akvavit og den lokale solbær snaps. Tilmed laver både Skipper og Pia deres egen snaps. Spørg betjeningen om udvalget

 

Menuen på Skipperly variere hele året. På "tavlen " findes dagens specialiteter og tilbud.

Vi serverer selvfølgelig også spændende børneretter.

Om eftermiddagen har vi altid to slags kage at vælge imellem til kaffen.

Vi har et stort udvalg af specialøl, sodavand, heriblandt økologiske, danske og udenlandske. De findes på bardisken og selvfølgelig på køl.

 

Prøv vores Skaldyrstallerken. Vi starter med at servere den den 12 juli!!

Masser af lækkerier fra havet. blandt andet hummer, krabbeklør og meget andet godt.

Vender tilbage næste år!

forudbestil gerne

 

Aftensmad på Skipperly

Aftenmenuen på Skippperly er varierende efter sæsonens og ikke mindst øens varer. Skipper kører øen rundt hver formiddag for at finde tidens bedste kartoffelsort og den rigtige størrelse gulerod.

 

Aftensmad serveres kl. 18-21 hver dag

(lørdag kl. 17.30-21)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boullabaise, med muslinger dampet fisk, skaldyr, serveret med crouton og creme

118,-

Kaninterrin, Syltede svampe, Karl Johan mayo og beder

98,-

Charcuteri med,s slags Lokalt lam, hjemmelavet lomo, pate, oliven og cornisions

108.-

Tout au Agneau, Lokalt lam indbagt med cassoulet, kålrabi og perleløg

198-

Sole d'Albert, Fladfisk Bragt med sprødekrummer, brandad, fennikel og appelsinsauce

208-

Beauf bearnaise, pommes frites og grønt

228.-

Creme brulee med chokolade, blommesorbet og syltede blommer

98,-

Tarte tatin og vaniljeis

88.-

Udvalg af gode oste med diverse tilbehør og kiks

98.-

 

3 rettersmenu

 

kaninterrin

***

Indbagt lam

***

Tarte Tatin

345,-

 

incl. vinmenu

550.-