Menu

Frokost på Skipperly

Nyd en dejlig frokost i vores hyggelige restaurent eller på terassen hvis vejret tillader det.

 

Frokost serveres 12-15 hver dag

 

 

Skippers Stegt sild i krydderlage

 

 

74.-

Gammeldags modnet hvid sild med æg og karrycreme

74.-

2 slags hjemmelavet sild

108-

Skipperlys store sildetallerken med 5 slags sild og tilbehør

168,-

Skipperly's platte:

Skippers stegt sild i kryddermarinade

****

En anretning med 5-6 forskelllige hjem melavet lækkerier variende efter sæson og kokkens ideer

 

 

168.-

Æggekage med stegt flæsk, tomat, agurk og purløg min 2 pers,

pris pr. person

 

108.-

Skippers lammedeller, varm kartoffelsalat, salat og rødbedesalat

118.-

Pandestegt rødspættefilet med urtesalat og hjemmelavet remolade

128.-

Stenboiderrogn med pocheret æg og fed cremefraiche

128.-

Håndpillede rejer på ristet brød fra bageren med masser af krydderurter og agurk.

138.-

Stor hjemmelavet tartelet med kylling og jordskokker toppet med friseesalat og kastanjer

 

128.-

Gamle ole

74,-

 

 

 

 

 

Til alle vore hjemmelavede sild anbefaler vi en snaps. Lige fra O.P Anderson, Linie Akvavit, Kummen Akvavit og den lokale solbær snaps. Tilmed laver både Skipper og Pia deres egen snaps. Spørg betjeningen om udvalget

 

Menuen på Skipperly variere hele året. På "tavlen " findes dagens specialiteter og tilbud.

Vi serverer selvfølgelig også spændende børneretter.

Om eftermiddagen har vi altid to slags kage at vælge imellem til kaffen.

Vi har et stort udvalg af specialøl, sodavand, heriblandt økologiske, danske og udenlandske. De findes på bardisken og selvfølgelig på køl.

 

Prøv vores Skaldyrstallerken. Vi starter med at servere den i juli!!

Masser af lækkerier fra havet. blandt andet hummer, krabbeklør og meget andet godt.

 

 

Aftensmad på Skipperly

Aftenmenuen på Skippperly er varierende efter sæsonens og ikke mindst øens varer. Skipper kører øen rundt hver formiddag for at finde tidens bedste kartoffelsort og den rigtige størrelse gulerod.

 

Aftensmad serveres kl. 18-21 hver dag

(lørdag kl. 17.30-21)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stenbiderrogn med frosset fløde, rødløg, cremefraiche, dild og blinis

118,-

Suppe med spinat og brøndkarse, hertil speget gris og gedeost

98,-

Variation af torsk med sauce tatar, salat og marinerede agurker

98.-

Smørstegt Havkat med fennikel, vierge m. oliven, spinat og fiskefumé

218-

Rib-eye steak med stegt romaine, romanesco, perleløg og glace

228-

Lokalt lam på 2 måder,rosenkål og blommeglaceret rødbeder

208.-

Nøddefragilite med nougatcreme, mørk chokoladesorbet og perler af bær

95,-

Grapefrugt-kage, syltet appelsin, marengs og vaniljeis

98.-

Udvalg af gode oste med diverse tilbehør og kiks

98.-

 

 

 

 

Vælg frit

 

2 retter 295.-

3 retter 345.-

4 retter 395.-