Menu

Frokost på Skipperly

Bordbestilling 86591018

Nyd en dejlig frokost i vores hyggelige restaurent eller på terassen hvis vejret tillader det.

 

Frokost serveres 12-15 hver dag

 

 

Skippers Stegt sild i krydderlage

 

 

74.-

Gammeldags modnet hvid sild med æg og karrycreme

74.-

2 slags hjemmelavet sild

108-

Islansk matjesfilet med nye kartofler og creme fraiche

138.-

Skipperlys store sildetallerken med 5 slags sild og tilbehør

168,-

Laks teriyaki med bagt sommergrønt og nye kartofler

-138.-

Æggekage med stegt flæsk, tomat, agurk og purløg min 2 pers,

pris pr. person

 

118.-

Skippers lammedeller, varm kartoffelsalat, salat og rødbedesalat

118.-

Røget roastbeef med små hindbærsyltede rødbeder, peberrodscreme og friteret løg

 

138.-

Pandestegt rødspættefilet med urtesalat og hjemmelavet remolade

128.-

Kartoffelmad med koldrøget laks, rygeostcreme og syltede radisser

128.-

Håndpillede rejer på ristet brød fra bageren med masser af krydderurter og agurk.

 

138.-

klassisk hønsesalat med små gulerødder, hjertesalat og bacon

 

138.-

Scallopine, skiver af lynstegt kalvefilet, marinerede grøntsager, nye kartofler og citrusvinagrette

 

158.-

Gamle ole

74,-

 

 

 

 

 

Til alle vore hjemmelavede sild anbefaler vi en snaps. Lige fra O.P Anderson, Linie Akvavit, Kummen Akvavit og den lokale solbær snaps. Tilmed laver både Skipper og Pia deres egen snaps. Spørg betjeningen om udvalget

 

Menuen på Skipperly variere hele året. På "tavlen " findes dagens specialiteter og tilbud.

Vi serverer selvfølgelig også spændende børneretter.

Om eftermiddagen har vi altid to slags kage at vælge imellem til kaffen.

Vi har et stort udvalg af specialøl, sodavand, heriblandt økologiske, danske og udenlandske. De findes på bardisken og selvfølgelig på køl.

 

Prøv vores Skaldyrstallerken. Vi starter med at servere den i juli!!

Masser af lækkerier fra havet. blandt andet hummer, krabbeklør og meget andet godt.

 

 

Aftensmad på Skipperly

Bordbestilling 86591018

Aftenmenuen på Skippperly er varierende efter sæsonens og ikke mindst øens varer. Skipper kører øen rundt hver formiddag for at finde tidens bedste kartoffelsort og den rigtige størrelse gulerod.

 

Aftensmad serveres kl. 18-21 hver dag

(lørdag kl. 17.30-21)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koldrøget laks med rose rejer, ærtepure og friskbælgede ærter

118.-

Charcuteri med confit, gås, skagenskinke og mousse

118,-

Cremet fiskesuppe souffle fennikel og persille

108.-

dagens fisk

218-

Steak af rib-eye, bagt hvidløg, marinerede tomater og sommersalat

228-

Farseret vagtel, nye gulerødder, spædeløg og svampesauce

228.-

Samske jordbær, lavendelfromage, granite og jordbærsorbet

98,-

kirsebær clafoutis, mælkechokoladeis, marengs og hibiscus

98.-

Udvalg af gode oste med diverse tilbehør og kiks

98.-

 

 

 

 

Vælg frit

 

2 retter 300.-

3 retter 350.-

4 retter 400.-

Der serveres nye kartofler til alle hovedretter!