Menu

Frokost på Skipperly

Bordbestilling 86591018

Nyd en dejlig frokost i vores hyggelige restaurent eller på terassen hvis vejret tillader det.


Frokost serveres 12-15 hver dag

 



Smørrebrød


Skippers Stegt sild i krydderlage





74.-

Gammeldags modnet hvid sild med æg og karrycreme

74.-

hjemmemarineret sild med pisket creme fraiche, æg , løg og kapers


74.-

Pandestegt fiskefilet med remolade, fennikel crudité og friteret kapers

85.-

Håndpillede rejer med æggecreme og masser af krydderurter på vores sigtebrød


89.-

Hønsesalat med peberbacon, hjemmelavet cornichioner, bladsellerisalsa og løvstikke


79.-

Natlægens dyremad koldrøget lammekølle og postej af samsk lam, ølsky og løg


79.-

Røget chokoladekvæg med hjemmelavet pickles, løg og chips


79.-

Gammel Ole med ølsky, radiser, karse og løg


79.-

                   2 stk. 145.- 3 stk 195.-

Frokostretter

Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, mayonaise, rød dressing toppet med stenbiderrogn

168.-

Æggekage med stegt flæsk, hjemmelavet rødbeder sennep og rødbeder, purløg og tomater

128.-

Lammedeller med rødbeder og lun kartoffelsalat

128.-

Smørstegte fiskefiletter med remolade og urtesalat

138.-


Aftensmad på Skipperly

Bordbestilling 86591018

                                                                                                                       Aftenmenuen på Skippperly er varierende efter sæsonens og ikke mindst øens varer. Skipper kører øen rundt hver formiddag for at finde tidens bedste kartoffelsort og den rigtige størrelse gulerod.


Aftensmad serveres kl. 18-21 hver dag

(lørdag kl. 17.30-21)









                                                                                                       




Røget jumfruhummer, rygeost, broken gel af rosenblade, nødder og brunet smør

118.-

Dagens suppe

108,-

Gravad sommerbuk fra sydøen, grønne jordbær, mayonnaise og pistacienødder

118.-

dagens fisk       

225,-

Rib-eye af finsk frilandskvæg,Nye rødbeder, tomatsauce af små bagte tomater og bladselleri

225-

Hopballe mølle kylling som frikasse og stegt bryst med ærter og små gulerødder fra øen

225

Vores koldskål med marcipan og tonka, nye jordbær og jordbærsorbet

95,-

letfrosset chokolademousse med syltede rabarber og rabarbersorbet

98.-

5 europæiske oste med kompot af havtorn og knækbød

98.-

                  Vælg frit


2 retter 300.-

3 retter 375.-


 





Vælg frit


2 retter 300.-

3 retter 375.-

Der serveres nye Samsø kartofler til alle hovedretter












Til alle vore hjemmelavede sild anbefaler vi en snaps. Lige fra O.P Anderson, Linie Akvavit, Kummen Akvavit og den lokale solbær snaps. Tilmed laver både Skipper og Pia deres egen snaps. Spørg betjeningen om udvalget


Menuen på Skipperly variere hele året. På "tavlen " findes dagens specialiteter og tilbud.

Vi serverer selvfølgelig også spændende børneretter.

Om eftermiddagen har vi altid to slags kage at vælge imellem til kaffen.

 

 

Vi har et stort udvalg af specialøl, sodavand, heriblandt økologiske, danske og udenlandske. De findes på bardisken og selvfølgelig på køl.


Prøv vores Skaldyrstallerken. Vi denne i juli!!

Masser af lækkerier fra havet. blandt andet hummer, krabbeklør og meget andet godt.