Menu

Frokost på Skipperly

Bordbestilling 86591018

Nyd en dejlig frokost i vores hyggelige restaurent eller på terassen hvis vejret tillader det.

 

Frokost serveres 12-15 hver dag

 

 

Skippers Stegt sild i krydderlage

 

 

74.-

Gammeldags modnet hvid sild med æg og karrycreme

74.-

2 slags hjemmelavet sild

108-

Skipperlys store sildetallerken med 5 slags sild og tilbehør

168,-

Koldrøget laks med rygeost, radiser, salat og marinerede agurker

-138.-

Æggekage med stegt flæsk, tomat, agurk og purløg min 2 pers,

pris pr. person

 

118.-

Frokostplatte:

Skippers stegt sild i kryddermarinade

Herefter en anretning med 5 llækkerier Fisk/kødOst/sødt

 

 

178.-

Skippers lammedeller, varm kartoffelsalat, salat og rødbedesalat

118.-

Røget roastbeef med peberrodscreme, rødbeder og marinerede bønner

 

138.-

Pandestegt rødspættefilet med urtesalat og hjemmelavet remolade

128.-

Håndpillede rejer på smørristet brød med masser af krydderurter og agurk.

 

138.-

Gamle ole

74,-

 

 

 

 

 

Til alle vore hjemmelavede sild anbefaler vi en snaps. Lige fra O.P Anderson, Linie Akvavit, Kummen Akvavit og den lokale solbær snaps. Tilmed laver både Skipper og Pia deres egen snaps. Spørg betjeningen om udvalget

 

Menuen på Skipperly variere hele året. På "tavlen " findes dagens specialiteter og tilbud.

Vi serverer selvfølgelig også spændende børneretter.

Om eftermiddagen har vi altid to slags kage at vælge imellem til kaffen.

Vi har et stort udvalg af specialøl, sodavand, heriblandt økologiske, danske og udenlandske. De findes på bardisken og selvfølgelig på køl.

 

Prøv vores Skaldyrstallerken. Vi denne i juli!!

Masser af lækkerier fra havet. blandt andet hummer, krabbeklør og meget andet godt.

 

 

Aftensmad på Skipperly

Bordbestilling 86591018

Aftenmenuen på Skippperly er varierende efter sæsonens og ikke mindst øens varer. Skipper kører øen rundt hver formiddag for at finde tidens bedste kartoffelsort og den rigtige størrelse gulerod.

 

Aftensmad serveres kl. 18-21 hver dag

(lørdag kl. 17.30-21)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svampe-risotto, Parmesan, Persilleolie og Pocheret Karl Johan

118.-

Rørt Tatar, Cajunmayo, Hibiscus, Havrecrumble og Friterede Kapers

118,-

Skaldyrs gumbo med stegt avocado og hjemmelavet tortilla

108.-

dagens fisk

218-

Rib-eye af finsk frilandskvæg, Bearnaise/Kartoffel kompot,

Gulerødder og San Marzano Sauce

228-

Braiseret lammebov, polenta, selleri og søde kartofler

218.-

Æble Tarte Tatin, Æblesorbet og Pistacie

98,-

Mousse af Mælkechokolade, Blåbærgranité og Yoghurtsorbet

98.-

Udvalg af gode oste med diverse tilbehør og kiks

98.-

 

 

 

 

Vælg frit

 

2 retter 300.-

3 retter 350.-

4 retter 400.-

Der serveres nye kartofler til alle hovedretter!